Operational Autoleasing

Servicii

DE CE LEASING OPERAŢIONAL PRIN OPERATIONAL AUTOLEASING SRL?

 • Astăzi, întrebarea adresată de acţionari nu se mai referă la ce soluţie trebuie adoptată, ci cărui partener trebuie să îi fie încredinţată administrarea parcului auto? 
 • Serviciul de închiriere autovehicule în sistem leasing operaţional oferit de societatea noastră vă oferă următoarele avantaje:

Planificarea cash-flow-ului şi bugetului:

 • Fără cheltuieli neaşteptate care vă pot modifica cash flow-ul.
 • Dumneavoastră. alegeţi autovehiculele de care aveţi nevoie; selectaţi durata şi kilometrajul necesar; alegeţi serviciile dorite şi aveţi o rată lunară fixă pentru toate acestea. În schimbul acesteia, compania noastră se ocupă de toate responsabilităţile aferente maşinii pe care o folosiţi: plata taxelor şi a asigurărilor, reparaţiile, întreţinerea, schimbarea anvelopelor din cauza uzurii, fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră. În plus vă asigurăm asistenţă tehnică non-stop în toată ţara, şi, dacă maşina este oprită în service pentru reparaţii vă oferim maşină de schimb.
 • În plus rata de leasing operaţional este integral deductibilă fiscal.
 • Dacă flota auto a firmei dumneavoastră este dezvoltată prin leasing financiar, atunci sunteţi cel care suportă, în afară de rata lunară, toate cheltuielile de întreţinere şi reparaţie, asigurare, taxe şi, la încheierea vieţii maşinii, costurile de debarasare. Concret, prin leasing financiar, toate riscurile aferente maşinii pe care o folosiţi vi le asumaţi. În plus nu puteţi avea controlul asupra tuturor acestor cheltuieli, putând apărea oricând elemente de cost neprevăzute care să-ţi afecteze cash-flow-ul, resursele alocate activităţii de bază.

Reducerea timpului: 

 • Simplificaţi activitatea de administrare a flotei şi diminuaţi volumul de muncă al contabilităţii. Administrarea de zi cu zi a autovehiculelor dumneavoastră este simplificată: compania noastră se ocupă de gestionarea lor şi urmăreşte derularea contractului de la A la Z.

Concentrarea pe domeniul principal de activitate

 • Îmbunătăţiţi capacitatea de finanţare a activităţii principale prin eliberarea de resurse financiare semnificative. Dumneavoastră vă concentraţi pe activitatea principală, noi ne concentrăm pe confortul şi mobilitatea dumneavoastră şi a angajaţilor companiei dumneavoastră.

Riscul valorii reziduale:

 • Achiziţionând flota dumneavoastră prin leasing operaţional, valoarea reziduală a autovehiculelor este transferată imediat companiei de leasing.
 • Prin închirierea în sistem leasing operaţional oferită de către societatea noastră puteţi opta pentru achiziţionarea autovehiculelor la sfârşitul perioadei de leasing (buyback), sau ne puteţi returna maşinile închiriate. Prin această ultimă opţiune, evitaţi efortul şi costurile revânzării autovehiculului, în timp ce vă reluaţi activitatea cu o maşină nou închiriată.

Serviciul sale&lease back

 • Vă oferim de asemenea serviciul sale&lease back prin care compania dumneavoastră are posibilitatea de a-şi vinde autovehiculele societăţii noastre şi apoi le închiriază, sporindu-vă astfel fluxul de numerar pe care îl puteţi utiliza pentru investiţii pe termen lung sau pentru capital de lucru, păstrând totodată pe perioada contractului de leasing drepturile de utilizare ale autovehiculelor respective. Un alt avantaj al acestei operaţiuni este dat de faptul că puteţi reduce numărul de angajaţi dedicaţi administrării flotei auto, oferindu-vă astfel posibilitatea optimizării cheltuielilor şi o bună oportunitate de externalizare.

Întreţineri şi reparaţii

 • Compania de leasing asigură orice întreţinere şi reparaţie, atât programată cât şi neprogramată.
 • Cu societatea noastră autovehiculul dumneavoastră este întreţinut în mod corespunzător respectând programul de mentenanţă al fiecărui tip de autovehicul şi la tarife preferenţiale. Angajaţii dumneavoastră se prezintă la colaboratorii noştri din toată ţara pentru a beneficia de o gamă completă de servicii de mentenanţă, toate acestea fiind incluse în rata lunară de leasing. De asemenea un specialist tehnic dedicat monitorizează operaţiunile de mentenanţă efectuate în cadrul service-urilor agreate.
 • Mărimea parcului nostru auto ne permite să negociem şi să beneficiem de tarife preferenţiale în relaţia cu unităţi service din întreaga ţară, rezultând astfel o economie în bugetul dumneavoastră.
 • Vă punem la dispoziţie şi serviciul de administrare a anvelopelor, incluzând în rata lunară de leasing anvelopele de vară şi de iarnă, demontarea şi montarea anvelopelor, echilibrare roţi şi stocarea anvelopelor în cazul schimbării sezoniere. Astfel puteţi eşalona costul anvelopelor pe toată durata contractului, beneficiind de tarifele preferenţiale negociate de Operational Autoleasing cu reţeaua sa de furnizori.

Asistenţă rutieră şi înlocuirea autovehiculului

 • Înlocuirea autovehiculului este disponibilă în caz de accident sau daune; astfel, activitatea afacerii dumneavoastră nu va fi întreruptă. Simplificaţi viaţa utilizatorilor autovehiculelor dumneavoastră, asigurând disponibilitate permanentă. Utilizatorul dumneavoastră contactează societatea noastră şi noi ne ocupăm de restul. O dată cu livrarea autovehiculului de înlocuire asigurăm remorcarea autovehiculului până la o unitate service, asistenţă pentru şoferi şi depanarea pe loc (dacă este posibil).
 • Autovehiculul de înlocuire este disponibil 24 de ore din 24, prin includerea unui număr fix de zile de închiriere în rata lunară fixă sau la cerere, caz în care costul vă este refacturat.

Asigurări şi administrarea accidentelor

 • Ne ocupăm de emiterea şi reînnoirea poliţelor de asigurare: RCA, CASCO, Carte Verde. Administrăm daunele prin asigurarea suportului necesar utilizatorilor autovehiculelor în caz de accident şi urmărim efectuarea reparaţiilor.
 • Vă eliberaţi astfel de activităţile administrative legate de cererea de poliţe de asigurare noi sau reînnoirea celor existente. Autovehiculul este asigurat pe toată durata contractului de leasing operaţional. Primele de asigurare sunt incluse în ratele lunare fixe, fără vreun cost suplimentar pentru dumneavoastră.
 • Beneficiaţi şi în acest caz de tarifele preferenţiale negociate de societatea noastră cu partenerii săi.

Banner Banner Banner Banner