Operational Autoleasing

Despre

Societatea Operational Autoleasing SRL a fost infiintata in anul 2002, isi are sediul social in loc. Scheia, str. Oborului 390B, judetul Suceava si detine puncte de lucru in mun. Suceava, str. Petru Rares nr. 44  si in Bucuresti str. Crasna, nr. 52 A, Sector 5, Bucuresti.

Codul de indentificare fiscala al societatii este RO 14783697, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/392/2002.

Capitalul societatii este in suma de 12.000.000 lei, fiind integral privat.

Obiectul principal de activitate al societatii consta in activitatii de inchiriere si leasing cu autoturisme rutiere usoare, dar desfasoara si activitati de transport, etc.

De la infiintare si pana in prezent societatea a cunoscut o evolutie pozitiva si si-a diversificat activitatea ajungand in anul 2013 la o cifra de afaceri de 26.450.000 lei.

Printre clientii Operational Autoleasing se regasesc institutii publice ca Electrica Serv S.A (inchiriere 817 autoturisme Dacia Duster si Dacia Dokker),  Banca Nationala a României (inchiriere 50 de autoturisme Dacia Duster), Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (inchiriere 256 de autoutilitare Citroen Jumper), precum si clienti privati din variate domenii de activitate (paza si protectie, distributie, transport de marfuri, etc).

In relatia cu toti clientii societatea Operational Autoleasing a dat dovada de profesionalism, promptitudine, eficenta si seriozitate.

Pe tot parcursul derularii acestor contracte societatea noastra si-a indeplinit intru totul obligatiile asumate, raspunzand cu promptitudine la fiecare solicitare a autoritatii contractante in legatura cu orice situatie aparuta.

De asemenea din grupul de firme mai fac parte si SC Operational Finop Leasing IFN S.A. – societate de leasing financiar, SC Autotehnorom SRL – societate cu activitate constructii drumuri si poduri, SC Operational Autoservice SRL – societate cu activitate de intretinere si reparatii autovehicule, si SC Manucu Com SRL – societate cu activitate de transport de persoane.

             Vă mulţumim!


Banner Banner Banner Banner